Hodnocení blogu

21. dubna 2009 v 7:00 | Fleur |  blog
Díky moc Lijaw*odkaz*
za ohodnocení mého blogu.
Musim říct, že jsem byla docela překvapená kolik jsem dostala bodů =D vážně !
za svůj pravopis, bych si sama sobě napleskala =D
Jak jsem dopadla si můžete přečíst v celým článku

  • 1.dojem (10b/10B) - No, myslím, že jde se úplně o PRVNÍ dojem jednat nebude ;). Každopádně, zrovna si pamatuji, jak jsem přišla poprvé a měla jsi tenhle des - byla jsem z něj celá paf. Světlý, jarní (navíc s motivy Twilight)... Podle mě i dobře udělaný a navazující.
  • provedení záhlaví (10b/10B) - Záhlaví bych shrnula s okraji - obojí je velmi obyčejné a zároveň nádherné! Pro obyčejnost mám slabost - tohle je jednoduše perfektní. Ani neumím popsat, co všechno se mi na něm líbí: ty dva bílé proužky u menu... všechno to suprově zapadá do sebe...! Klaním se! :) Jediné, co bych možná přidala je nějaký menší brush. Toť jen detail.
  • přehlednost menu (10b/9B) - Co se mi líbí moc - menu je hodně originálně řešeno (tečky). Je velmi přehledné, Hledej...je praktické, počítadlo snad nezbytné. Co bych naopak přidala je archív. Menší drobnost jsou odkazy, které nabíhají do oranžova, kdežto na stránce se nezbarvují. Musím ale uznat, že v menu se mi to líbí, na stránce s tím mívám problém :) Animace jsou super, snad bych je zveřejňovala postupně - i když minimálně ty dvě první k sobě v podstatě patří.
  • sladěnost (10b/10B) - Ani se sladěním blogu nemám absolutně žádný problém. Žlutá je veselá, taková odlehčená, má bezvadný odstín. Hnědá a občasná černá mi tam pasují výborně.
  • design celkově (10b/10B) - Aou, myslím, že se bdu jen donekonečna opakovat :). Jarní, krásný, výtečně udělaný... Není co víc dodat! Naladí na tu správně rpima náladku, je přehledný, sladěný...
  • styl psaní článků (10b/9B) - Píšeš hodně čítavě, soudě podle toho, co jsem přečetla a také podle toho, kolik dalších lidí to čte! Máš neuvěřitelné množství pravidelných a stálých návštěvníků, kterých si pokud vím i vážíš. Co vís si přát? ;)... Jediná věc, na co bych si dala majzla je občasné ulítnutí písmenek - malé písmeno na začátku věty, i/í, atp.
  • obsah (10b/10B) - Obsahově máš blog vážně plný; pravidelná aktualizace, dostatek článků, poměrně široký výběr různých témat... :)
  • blog celkově (10b/10B) - Myslím, že u Tebe je tak malá množství práce, co se hodnocení blogu týká, že je až škoda tohle číst :)... Tvůj blog je oblíbený, pěkný, zajímavý, jednoduše z něj s křikem nikdo nevyklikává pryč, spíš naopak výskne radostí a dá se do čtení :) Nemám vůbec co dodat - chodím k Tobě už nějakou chvilku hodně ráda a vždycky najdu něco, co si moc ráda přečtu.
Celkem bodů:
78B/80b
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Je horší matika nebo fyzika ???

Matika
Fyzika
Nemůžu se rozhodnout

Komentáře

1 Tvá Bella B. L. Tvá Bella B. L. | E-mail | Web | 21. dubna 2009 v 12:36 | Reagovat

Tohle jsem si už četla u Lijaw, je to perfektní hodnocení, opravdu gratuluju, tvůj blog je prostě úžasný :)
A Fleur, já hlava děravá jsem se až teď dověděla u Leny, že jsi slavila narozeniny, takže se ti strašně moc omlouvám, že ti přeju tak pozdě.. Všechno nejlepší, hodně zdravíčka, štěstí, spokojenosti, úspěchů, dobrých známek, hodně kamarádů a kamarádek!!!, a hlavně ať se ti splní všechno, co si přeješ :) mám tě ráda =*

2 ClaudiaCharlott Ell =) ClaudiaCharlott Ell =) | Web | 21. dubna 2009 v 15:35 | Reagovat

no thak ja úplne súhlasím s hodnotením=D... vážne... presne všetko vystihla...no pravopis... ehm ehm.. viem o čom hovoríš =D... ja by som si tiež niekedy jednu vlepila =D... ale čo už.. stáva sa... =)

3 verky verky | Web | 21. dubna 2009 v 16:06 | Reagovat

Lijaw to vystihla moc krásně  :-)
a k anketě - nevím, co je horší, jsetli matika nebo fyzika, oobojí přímo nenávidím, ale fyziku asi víc  :-D

4 Hadvejka Hadvejka | Web | 21. dubna 2009 v 16:12 | Reagovat

[2]: jj máš pravdu taky bych souhlasila s hodnocením jarní,krásný bloček :-) :-)  :-)

5 Ľubinka Ľubinka | Web | 21. dubna 2009 v 16:54 | Reagovat

hej ja som to čítala u Lijaw :)zaslúžiš si také dobré ohodnotenie :)

6 Hermy Grint Hermy Grint | Web | 21. dubna 2009 v 16:58 | Reagovat

gratuluju=)mě se na tvém blogu líbí asi úplně všechno...=)jinak-mě se zdá, že máš každý den jiný avatar v menu...možná se mi to plete, ale ještě nedávno jsi měla jiný ne?mě se všechny co pamatuju -co byly v menu moc líbily...=)jinak v anketě-asi fyzika...tu fakt nechápu a vůbec mě nebavíxD

7 Gina Grint Gina Grint | Web | 21. dubna 2009 v 17:29 | Reagovat

ve všem má pravdu! ty máš blog na kterej chodím ptž vím že s etu objeví zase zajimavej článek kterej si ráda přečtu :-))

8 Verčule Verčule | Web | 21. dubna 2009 v 18:27 | Reagovat

Lijaw to vystihla podle mě skvěle, ale abych se přiznala já a čeština a přesněji pravopis - nepřátelé na život a na smrt :D

9 Ľubinka Ľubinka | Web | 21. dubna 2009 v 19:05 | Reagovat

ešte som zabudla.. Matika je rozhodne horšia xD

10 Luna ♥ Sbénko ♥ Luna ♥ Sbénko ♥ | Web | 21. dubna 2009 v 19:31 | Reagovat

Tak gratulujem =) Máš ale fakt dobrý blog XD

11 kacule186......tvoje SB kacule186......tvoje SB | Web | 21. dubna 2009 v 19:32 | Reagovat

super!!! :-)  jinak fyzika je horší než matika :-D

12 NiQinQa.sweet, Affík NiQinQa.sweet, Affík | Web | 21. dubna 2009 v 19:52 | Reagovat

jj toje x) jinak gratuluju k hodnocení

13 Popomy Popomy | Web | 21. dubna 2009 v 20:03 | Reagovat

Skvělé hodnocení....máš super blog!!!!Sem ráda,že jsem na tebe narazila:)

14 AnduliQ AnduliQ | Web | 21. dubna 2009 v 20:37 | Reagovat

Ajoooj na mojom blogu sa koná Test ... Ak správne odpovieš tak dostanše HUBBA BUBBA :-) Dúfam , že sa zapojíš )(:

15 Miss Spring Miss Spring | Web | 21. dubna 2009 v 21:34 | Reagovat

Nj, já se ani nedivím, že tvůj blog nejenom já i někdo jiný vidí jako dokonalý příklad pro ostatní blogy ;) Gratuluju F.! Zasloužíš si to naprosto plně a oprávněně :)
...matika je prostě to nejzlejší zlo na necým tomhle nefér světě! Jaj! Fyziku ještě jakž-takž přežívám, ale matika... no to je prostě uplně něco děsnýho =/ Teda ale poslední dobou začíná vést v seznamu mých nenáviděných předmětů chemie =///

16 eli a latri tvje Sbčko :o) eli a latri tvje Sbčko :o) | Web | 21. dubna 2009 v 21:58 | Reagovat

jéj tak to ti fakt moc gratuluju  8-) úpe se všim souhlasim - takový skvělý hodnocení - a pravdivý!!!!  ;-) jinak souhlasim se všim až na ty chyby (páč buď tu enjsou enbo je nevidim  :-D ) estli si někdy četla pořádně moje články co sama píšu tak tam je takovejch přežbleptů s překlepama   :D - jak se snažim psát rychel dyž tu ne,ůžu bejt takovou dobu!!!!  :-P chudáci ti kdo ty chyby viděj!!!
jinak jak se pořád máš???  8-)

17 Lena Lena | Web | 23. dubna 2009 v 13:11 | Reagovat

psala jsem to už asi padesátkrát, ale raději to napíšu ještě po jedenapadesátý:-) hodnocení blogů nemám ráda... protože každý hodnotí podle sebe... ani to jinak nejde, prostě   to nikdy nemůže být objektivní... hlavně pokud se hodnotí třeba obsah blogu... ale dá se říct, že tady s lijaw ve všem souhlasím, ale taky jsem už padesátkrát (teď to říkám po jedenapadesátý) říkala, že není důležitý ani tak blog, jako autor... a v tomhle případě nemám autorovi co vytknout:-)

18 petahorses petahorses | Web | 23. dubna 2009 v 16:24 | Reagovat

Ahojky máš krásnej blog. a nádhernej desing..fak hezký.. ;o) ;-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama